By making them think they to buy more then what they need
According to the text, it can be inferred that the implicit message is that Leo is responsible for the destruction (option A).
<h3>What is the text about?</h3>
The text talks about the scene that Cecil found when entering his house and finding the wreckage that his pet Leo had made. All the sentences describe the shattered state of the place.
Based on the above, it can be inferred that the correct answer is option A. Leo is responsible for the destruction.
Note: The question is incomplete because the is some information missing. Here is the missing part:
Read the passage and then answer the question
Cecil came home to find the couch cushions gnawed on, a vase lying in pieces on the floor, and a hole dug a foot deep in what used to be his flower bed. In the middle of it all, Leo sat on his haunches with an innocent look on his face, his pink tongue hanging out as he panted without a care in the world. Cecil shook his head and sighed. Not again.
Which detail from the passage is most clearly implicit?
A. Leo is responsible for the destruction.
B. Cecil doesn't know who Leo is exactly.
C. Leo sat with an innocent look or his face.
D. Cecil found Leo in the hiddle of the mess.
Learn more about implicit message in: brainly.com/question/11333868
#SPJ1
The answer would be "Prolific" as that meant he produced a great deal of work.
The correct answer is Yes
Answer:
exercise can have a postitive impactt on depression, adhd and anxiety. exercise helps relieve stress improve memory and help you sleep better.