Not necessarily. A piece of writing ends whenever a writer wants it to, but technically if he wanted to, he could work on it until he dies...he could perhaps even pass the work on to another writer before his death...and then that writer could again pass it on before his own death. A piece of writing can truly be infinite.
Marguerite's thoughts in this passage help the reader to infer that Mrs Flowers THINKS OF MOMMA AS A FRIEND.
From the passage giving above, it can be seen that Mrs Flower treats Momma with due respect even though she is illiterate and could hardly make a correct sentence. She correct her when necessary with love and the two of them get on well gisting and gossiping. Thus, this shows that Mrs Flowers considered Momma to be her friend.
The correct answer is "Thy hair soft-lifted by the <u>w</u>innowing <u>w</u>ind;"
<u>Alliteration</u> is the same sound or letter at the beginning of words which are close together.
The alliteration in this line can be spotted at "<u>win</u>nowing <u>win</u>d" because the words begin with the same letters and are close together.
Answer:
Beowulf.
Explanation:
In "Beowulf, An Anglo-Saxon Epic Poem", the author narrates the story of <em>Beowulf, a young Gaetish warrior</em>. He came to the aid of King Hrothgar whose kingdom was terrorized by a monster named Grendel. Beowulf used his epic strength and bravery and slayed the monster, saving the kingdom from further oppression. The above lines are from the lines 56-60 of Chapter VII. It mentioned the time when Hrothgar describes how he had known about Beowulf and his father, Grethel who had been his friend. And now, Beowulf had also came to offer his services to his father's good friend for all the good that he had done for them.