Answer:
The central idea of the passage on informed voting was:
<u>Those who vote need to be well informed.</u>
Explanation:
This is true going by the passage in which the author alluded to the fact that, the politicians spends fortunes running advertisements and jingles on what they would do if voted for. This ended up being a watered down approach which ended up being fake.
<em>According to him, those who got elected happens to be those who has the best advertisements and jingles rather than those who meant well for the citizens. </em><em>To him, when every voter is made an informed vote, definitely they will have a true representative of the government.</em>
The write really explores the senses in this piece. You can almost see the misty streets. “Like a watercolour coming to life” is an excellent way to explain it. It’s a visually pleasing piece.
Start it off like this and it’ll be easy to continue then
The guard reports that Polyneices has been buried.
A.) there is no greater fear than death and nothingness
The statement is related to figurative language because it is a simile (a simile contains the words "like" or "as" to compare two unlike things), an alliteration (a phrase that has repeating vowel sounds at the beginning of two or more words in a sentence: "clinging like cobwebs"), and a personification (when an inanimate object is given human characteristics: "fear" was said to be "clinging").