Answer:All that glitters was gold in ancient Korea. In the fifth and sixth centuries, the Korean peninsula was divided between three rivaling kingdoms. The most powerful of these was the Silla kingdom in the southeast of the peninsula. Chinese emissaries described the kingdom as a country of gold, and perhaps they had seen its crowns adorned with shimmering gold and jade.
Explanation:
La diferencia es que la educación física es obligatoria pero el deporte es para divertirse y es opcional. También, los estudiantes reciben una nota en la educación física pero no reciben notas en los deportes.
Answer:
someone with savant syndrome.
Explanation:
Savant syndrome: The disorder savant syndrome is defined as a condition in which a person has significant or notable mental disabilities describes few abilities moreover average. A person having savant syndrome excel in skills mostly related to memory, for example, artistic ability, map making, rapid calculation, musical ability.
Out of ten, one person with autism carry savant skills.
In the question above, Alexandra is likely someone with savant syndrome.
According to the passage, European countries have a problem with entrepreneurs starting businessses because there is a lack of entrepreneurs in Europe. In order to promote entrepreneurs, the passage suggest to change school education, change administrative requirements and find investors that are easier to attract.
Answer: Religious tolerance represents respect for different religious beliefs.
Explanation:
Religious tolerance as such is a virtue in the modern world. Respect for different religious attitudes is one of the elementary factors that contribute to the functioning of society. Religious tolerance is the acceptance and appreciation of diversity among people in the context of religious orientation. Religious tolerance is based on knowledge and is enriched by dialogue.