I think the answer is b Confucius
Answer:
Depression
Explanation:
just need the 20 somthing letters
The correct answer to this open question is the following.
We see that the question is missing. Although it is an incomplete question, we can say that what this question is asking is to explain Jackie Robinson's purpose when he wrote the above-mention passage. Jackie Robinson wrote those lines to inform his readers about the meeting he had with baseball executive Branch Ricky, at that time an executive of the Brooklin Dodgers. It was Ricky who gave the opportunity to play Major League Baseball to Robinson. Ricky was a white man but was not racist. As the passage explains, he only was interested in player's productivity to help win baseball games, or as Robinson wrote, "it's the box-score what really counts."
<span>John Locke, a British empiricist philosopher who laid the foundations of the mechanistic conception of the human being and creator of the tabula rasa theory which is the theory of human knowledge. John Locke's theory revealed the conception of human being and human lament and the foundations of his theory was based on several main aspects, such as Inborn ideas do not exist, The variety of knowledge is embodied in different cultures, The Babies do not prove to know anything.</span>
It would usually depend on the type of season because that usually tells when it's most appropriate and convenient time to grow them, or and could be climate change.