1answer.
Ask question
Login Signup
Ask question
All categories
  • English
  • Mathematics
  • Social Studies
  • Business
  • History
  • Health
  • Geography
  • Biology
  • Physics
  • Chemistry
  • Computers and Technology
  • Arts
  • World Languages
  • Spanish
  • French
  • German
  • Advanced Placement (AP)
  • SAT
  • Medicine
  • Law
  • Engineering
Aleksandr [31]
2 years ago
8

Sociology answers for quiz...What it is called Types of Social Interaction

Social Studies
1 answer:
klemol [59]2 years ago
5 0

Answer:

The most common forms of social interaction are exchange, competition, conflict, cooperation, and accommodation.20-Jun-2015

Explanation:

1) Please select the word from the list that best fits the definition.

Social process that gets things done.

CORRECT ANSWER: Cooperation

2) What alternatives does Tannen offer to the argument culture?

CORRECT ANSWER: B ) Cooperation and agreement.

3) Accommodation is a state of balance between cooperation and conflict.

CORRECT ANSWER: True

4) Competition occurs when two or more people or groups work together to achieve a goal that will benefit more than one person.

CORRECT ANSWER: False

5) Which of the following is not a form of social interaction?

CORRECT ANSWER: C) Narcissism

6) Conflict is:

CORRECT ANSWER: The deliberate attempt to control a person by force, to oppose someone, or to harm another person.

7) A state of balance between cooperation and conflict is

CORRECT ANSWER: Accommodation.

8) Competition occurs when two or more people or groups oppose each other to achieve a goal that only one can attain.

CORRECT ANSWER: True

9) Reciprocity is.

CORRECT ANSWER: B) The idea that if you do something for someone then that person owes you something in return.

10) Deborah Tannen, a professor of linguistics,

CORRECT ANSWER: C) Both a and

You might be interested in
1. When someone else goes to into the examination room to write on behalf of another person is known as...
Zarrin [17]

Answer:

1.impersonation is a form of cheating whereby a different person that the student assigned to the exam or test does it on his or her behalf .

8 0
3 years ago
While the american heart association (aha) suggests that meditation might be used in conjunction with more traditional treatment
Margarita [4]
<span>there is not adequate empirical support for its effectiveness.
The only thing that they could say 100% true is that during a meditation, average heart rate that people had would be lower compared to normal situation.
But there is still not enough proof to say that this activities could be considered an effective method to cure or maintain hypertension.</span>
4 0
3 years ago
What percentage of divorced people remarry? 40 percent 75 percent 25 percent 60 percent
vampirchik [111]

Explanation:

75%

The majority of people who have divorced (close to 80%) go on to marry again. On average, they remarry just under 4 years after divorcing; younger adults tend to remarry more quickly than older adults. For women, just over half remarry in less than 5 years, and by 10 years after a divorce 75% have remarried.

Learn More

brainly.com/question/4989380

Details

Grade: Middle/High

Concept: Divorce

Subject: Guidance(?)

Keywords: Majority , Divorce, Remarry

7 0
3 years ago
How are federal governments different from unitary governments?
Dovator [93]

Difference between unitary and federal systems? A unitary system is different from a federal system in that a unitary system is composed of one central government that holds all the power, while a federal system divides power between national and local forms of government.
4 0
3 years ago
A study of officers who had been in a shooting incident (in many cases someone had been killed) found that, after the incident,
charle [14.2K]

Answer:

Those officers has been found to experience difficulty in sleeping

Explanation:

Insomia is a great problem, not sleeping well to affect judgemental decisions in many ways

8 0
3 years ago
Other questions:
  • An estimated 9 percent of all college students suffer from _____, characterized by the repeated reliving of a trauma through nig
    13·1 answer
  • Akira was born with genes that enabled muscle coordination, but his environmental experiences never supported the development of
    6·1 answer
  • Brainliest for anyone that can name the 8 climate regions
    15·2 answers
  • Select all that apply. Select the factors that improve human capital.
    9·2 answers
  • The anti-trust laws aim to:___________.
    15·1 answer
  • What is a global community? How is a global community? and Can there be or exist a global community? Please elaborate on your an
    8·1 answer
  • HELP PLEASE
    5·1 answer
  • How does money act as a medium of exchange​
    15·1 answer
  • The question.
    8·1 answer
  • Bicyclists must always ride as close as possible to the right curb or edge of the road, no exceptions.
    8·1 answer
Add answer
Login
Not registered? Fast signup
Signup
Login Signup
Ask question!