I DONT WHAT THE ANSWER IS I NEED SOME HELP CAN SOMEBODY HELP ME PLEASE?
Answer:
i rly need points im so srry for this
Explanation:
The puppy running through the grocery store was the first 1)clue something was wrong. Diana stood next to the 2)fruit and vegetable section. She looked at a 3)bunch of bananas but chose orange instead. Suddenly, the 4)young dog jumped into Diana's cart! It tore open a loaf of bread, causing a 5)crumb to fly into Diana's face. Startled, Diana squeezed the orange and 6)juice exploded all over Diana and a nearby man. He was 7)rude to Diana. He began to 8)argue with her. He said it was all his fault that his business 9)suit was ruined! One worker had to 10)rescue the dog. The cleaning 11)crew had to mop the floor.
Answer:
Elenaroa F 1950's
Explanation:
she was a famous musican during the renassaince time frame
Answer:
E. reinforce one of the motifs of the passage
Explanation:
The lines "He did not know that he was dead, then" (paragraph1) and "And then he died. He did not know he was dead"
(paragraph 4) serve to do all the following EXCEPT reinforce one of the motifs of the passage.
The lines shows a connection between the two paragraphs, makes useful characterization and shows the speaker's desire for death. However, it does not reinforce one of the motifs of the passage.
When making a narration, a motif repetition can be used to show mood or produce the theme of the narration and this can be done primarily through imagery, or language.