Answer:
Keeping one's mind active is good for mental health.
Explanation:
Keeping the mind active is an important topic. To be able to express yourself, it is important to have your mind opened. The mental limitations are that drive the narrator insane.
The woman is obliged to protect her marriage in a way that hides all of her fears and anxieties. This mental inactivity made her passive and killed her imagination. This was the main reason for her craziness in the end. This self-destruction is caused by forced inactivity.
Answer:
Kundan is a form of jewellery made from gold, usually with a core of wax. The term 'kundan' itself means highly refined pure gold, and this type of jewellery generally involves 24k pure gold.
Hope it helps
We need the passage to answer your question, take a picture of the passage!
The communication between them is called interpersonal communication.
Hope it helps ^-^