The liberal, conservative, reactionary, and anarchist philosophies of government are: <span>Different inner views on how strong government should be
For example, people with liberal philosophies tend to want more government involvement in their everyday lives, which led them to want government to formulate social norms such as legality of gay marriage and higher taxes, meanwhile those with conservative philosophies tend to want less government in their live, which led them to wanting government to goes back to the constitution and impose lower taxes.</span>
Answer:
A. Sources of funds for a sole proprietorship typically include personal savings, as well as raising funds from a bank or personal loans from friends and family.
C. The sole proprietor is personally responsible for all debt of the sole proprietorship.
Explanation:
- In a sole proprietorship business organisation type, the individual is the total owner of the assets and liabilities in the organisation.
- The operations of the organisations are solely determined by him or her.
- The survival of the business solely depends on the actions of the sole proprietor.
Answer:
e. All these answers are correct.
Explanation:
Ulrich Zwingli or most popularly known as Zwingli, was born in Switzerland. He was the leader of the Reformation. he was considered as one of the most important reformer of the Swiss Protestant Reformation. He is also known as Huldrych Zwingli.
Zwingli accepted the supreme authority of the scriptures and faith as Martin Luther did, but Zwingli applied the authority more comprehensively and rigorously to all the practices and doctrines. He took steps to make the religious practices simple and spread the idea of individual believer.
Thus the correct option is (e).
Answer:
What we can infer from these sentence from the story is:
D. The volunteers planned to connect the refrigerators to a source of electricity.
Explanation:
We can choose the correct option via elimination, after reading the passage. At no point does the passage say anything that would lead us to think the cords and fridges would be used as weapons. Letter A is, thus, eliminated. It also does not mention the amount of time necessary to install all the 60 fridges. We can also eliminate letter B for that reason. Letter C is also wrong, since the lines do not provide us with information about fridges being broken. It is likely some were, but not because we can infer it from the passage.
<u>Letter D is the only correct option. We can infer the volunteers were planning on plugging the fridges to an outlet. Why? Because they were carrying extension cords. That was the whole purpose of carrying them. Otherwise, the fridges wouldn't work. Therefore, we can safely choose letter D.</u>
If Jurgen, from Germany, speaks with his friend Koji, from Japan, like he does with all of his other German friends, he may be adopting an unconscious incompetent technique to communicate.
Germany, federative States of Germany, is a nation in Central Europe. It is the second most populous country in Europe, behind Russia, and the most numerous member state of the European Community. Germany is located between the North and Baltic Seas to the north and the Alps to the south; it has a land area of 357,022 square kilometers and a population of almost 84 million people divided among its 16 constituent states. Germany shares boundaries with Denmark to the north, Poland or the Czech Republic to the east, Austrian and Swiss to the south, and France, Luxembourg, Belgian, and the Netherlands to the west. The state capitol and most populated city is Berlin, and its financial center is Frankfurt; the Ruhr is its largest urban area.
Learn more about communicate here
brainly.com/question/28218484
#SPJ4