1answer.
Ask question
Login Signup
Ask question
All categories
  • English
  • Mathematics
  • Social Studies
  • Business
  • History
  • Health
  • Geography
  • Biology
  • Physics
  • Chemistry
  • Computers and Technology
  • Arts
  • World Languages
  • Spanish
  • French
  • German
  • Advanced Placement (AP)
  • SAT
  • Medicine
  • Law
  • Engineering
bixtya [17]
3 years ago
12

What is CMO of full form and explain

English
1 answer:
Advocard [28]3 years ago
6 0

Answer:

CMO is (chief marketing officer)

Explanation:

CMO is a C-level corporate executive responsible for activities in an organization that have to do with creating, communicating and delivering offerings that have value for customers, clients or business partners.

You might be interested in
Why is it important for us to learn history from different perspective- biographies AND autobiographies
inysia [295]

Answer:

Different people will interpret things like historical cause and effect differently. ... As to the last part of the question, no, we can't change history and the past; however, by studying it in more depth and detail, we can gain much greater knowledge and apply that knowledge to similar present and future events.

4 0
3 years ago
Analyze how Barry Communicates his fascination with the river with his readers? Rising Tide: The Great Mississippi Flood of 1917
marin [14]

Answer:

explanation below

Explanation:

John Barry, in his writing, tried to communicate to his readers, the fascination he had with Mississippi Rivers. He looked at the rivers in general in the first paragraph, and he clearly stated that rivers are so complex and mindboggling. In the second paragraph, he uses internal dynamics and some of the key factors that account for the complexities of rivers and make them worthy of admiration

By the middle of the passage, he tried to say that Mississippi river was alive and could not be controlled and dictated its own path.  

by the last paragraph, Barry was of the view that the Mississippi river ran back and forth, curving like an “S”.

Even though his writing style was not uniform, he tried to let his readers know the great power of the Mississippi.

6 0
3 years ago
Read 2 more answers
Which of the following is punctuated correctly? My brothers were born on September 17, 1949, December 7, 1951, and December 31,
dexar [7]
The first one is the correct answer


6 0
3 years ago
Read 2 more answers
Critically discuss Two Emotional / personal benefits that will motivate you to find a job
9966 [12]

Answer: Having a job not only helps people to earn money to live day by day but also have some benefits in the personal and emotional aspect.

Explanation:

Two emotional benefits that will motivate you to find a job.

1. The first benefit to look for a job would be that the mind would be busy doing other things. A person when he is not working and spending time alone at home can develop stress and get to the point of having anxiety because he is confined in the same place and doing nothing. The mind begins to generate all kinds of thoughts that in the long run would not be beneficial for the human being.

2. The second benefit is related to the well-being that the person develops by knowing that he is doing something productive. When a person has a responsibility and faces various situations in their daily lives, they can have a positive impact on their emotions. A person feels happy when he knows it is useful.

Two personal benefits that will motivate you to find a job

1. The opportunity to meet new people. Being in a job means surrounding yourself with different people. Human beings are social beings and when we are alone for a prolonged period this can harm our health. Being with other people has benefits for our limbic and immune system.

2. Another benefit is the opportunity to learn. Being in a different environment enhances learning. The person is seen in various situations where he tests his knowledge and acquires new ones.

4 0
3 years ago
In paragraph 2, how does the senator justify his position that undeveloped land should not
Kamila [148]

Answer:

c

Explanation:

i think so i remember taking the quiz it's C or B

3 0
3 years ago
Read 2 more answers
Other questions:
  • Review the underlined paragraphs on pages 2-3 of both Passage 1 and Passage 2. Which sentence BEST explains how the views CONFLI
    11·1 answer
  • Select the choice which best identifies the given passage from "The Cask of Amontillado." (4 points)
    15·2 answers
  • List the negative thoughts that might have been going through Mr.Rage's head during this incident
    11·1 answer
  • Which of the following is the best example of a sentence you would find in a work of literary nonfiction?
    15·2 answers
  • What is my name is starts with a j
    12·1 answer
  • Which statement best defines an editorial? a detailed article that provides information pertaining to local events an in-depth r
    5·1 answer
  • Why do you think that young people share more personal information
    6·1 answer
  • Which is NOT an example of fake news?
    14·1 answer
  • Write a critical review in which you state, explain, and support your understanding of the character of Uncle Marcos. In your vi
    7·1 answer
  • What are some of the indications that one is infected with the bird flu​
    12·1 answer
Add answer
Login
Not registered? Fast signup
Signup
Login Signup
Ask question!