This question is about the poem “One Today” by Richard Blanco.
Answer and Explanation:
1. The poem's details present Americans as workers from the most different sectors, from those who work in professions that we recognize as well as those who build bridges, who make newspapers, who clean tables, among other less admired service workers, but still essential for the country. With that, the poet showed that each American is important in a unique and unique way.
2. In addition to joint cooperation between individuals, the poet recognizes the ability to generate connections, among Americans, through mourning. This can be seen when he refers to the armed massacres that took place in schools and caused the death of many children. The mourning of the children's families establishes a connection with the whole country, which is also in mourning.
Answer:
first and third
Explanation:
it definitely the first but I am not too sure about the third
The phrase in the passage helps identify the meaning of the word aggravated is only grew worse with time.
<h3>What is synonyms?</h3>
Synonyms refer to words or phrases that have a similar meaning with the original word. It has the same meaning as the original word.
Therefore, The phrase in the passage helps identify the meaning of the word aggravated is only grew worse with time
Learn more about synonyms below.
brainly.com/question/869158
#SPJ1
D. Researchers have discovered that many famous quotations previously credited to "Anonymous" were in fact written by female authors.