The Kansas River stop was most likely the most dangerous stop of the Oregon Trail.
Rivers crossing was usually dangerous for settlers with unpredictable tides ran the risk of drowning, losing livestock, losing important supplies, or overturning wagons.
The Anasazi tribe, also known as the Ancestral Pueblo culture, was a prehistoric culture of the Southwest United States. The religion of the Anasazi people was based on their belief of Earth, not only the source of their food and protection, but also as a sacred place connecting them to a Great Spirit. The airy settlement that we explored had been built by the Anasazi, a civilization that arose as early as 1500 B.C. Their descendants are today's Pueblo Indians, such as the Hopi and the Zuni, who live in 20 communities along the Rio Grande, in New Mexico, and in northern Arizona.
Answer: C) personal , professional
Explanation:
According to the question, Jordan become professional blogger from personal blogger as she was reviewing books personally because she liked reading and later she got offers when readership increased from professional field to review new books as professional blogger.Thus, transition from personal blog went to professional blog.
Other options are incorrect because change from professional to network, professional to personal , personal to social and social to network is not occurring blog.Thus, the correct option is option(C).
Answer: Copper is a scarce resource, which increases its value
Explanation:
The demand for copper is high and it's supply is not matching up it's demand as it is finite in quantity. Due to these finite nature of it where it could be scarce at some point, these makes it to have an increase in value based on the economic law of supply and demand.
Answer:
What is the mood of this passage? How does it make you feel?:
At first it makes you feel relaxed and comfy, And then the man get's cold and it explains what e put on so he was warm. Then he walks to the fire and you feel warm reading it again.
Foreshadowing occurs when the author suggests plot developments that might come later on in the story. Does this passage contain foreshadowing?
No i do not think this contains foreshadowing.
if it did it would most likely be like this:
"As the man sat near the fire.. he thought..-* and it ended there and it leaves you wanting more.
brainleist??