Answer:
Mahatma Gandhi Rd, Andheri West Mumbai. June 5th, 2020.
Dear Sir or Madam,
I am Priya Thomas from Mumbai and I am writing this letter to make my voice and the voice of all the citizens of Mumbai heard.
It is public knowledge that it is hard to get to our jobs or destinations due to the frequent traffic jams that the city experiences. During the last years, there was an increase in the number of cars, which lead to a collapsed traffic system since its roads are small for the number of cars. Besides, they are poorly marked as regards street signals, stop lights, and crosswalks. All these things make the driving and the fluency of the traffic harder and harder with the constantly increasing number of vehicles.
It would be helpful if you can publish this letter in the newspaper or write an article about this problem to reach the governor's attention and help us.
Yours faithfully,
Priya Thomas.
Explanation:
The letter aims to inform and persuade the editor of The Times Of India to help you, to do this you should write a formal letter explaining the problem and asking kindly for help. It is important to give detailed information about the problem. In other words, you should inform about the problem and explain the consequences that it has on the city to convince the editor to help you.
<u> C. skip the general directions and go straight to the first section.</u>
To do this may be a big mistake since the general directions of a test contains keys information and guidelines on how to answer the questions properly (For example, to use a minimum or maximum of words in a composition, to select no more than two options in multiple selections, to be aware of certain aspect of the test, etc.). If they are not taking into account, it is highly possible that the answers will be qualified as incorrect for not following the guidelines given, even if the content of the answer is correct.
<h2>The answer is: <u><em>imperative</em></u></h2>
Answer:
Absurd.
Explanation:
The tone in a text or passage refers to the attitude or opinion of the author presented in the text. This tone can be understood or known through the use of certain words in the text, which can make readers get or understand what the author's tone is regarding the text.
In the given passage, the author talks about how mall culture is affecting Americans. But the word that best tells us the tone of the passage is the use of the word<em> "absurd"</em> which makes the author's opinion clear. Through this word, we can know that the author thinks the opinion of people about Americans and their mall culture is absurd.
Thus, the correct answer is absurd.