The answer is "reward theory of attraction".
The Reward theory of attraction says we like the individuals who like us and give us compensating encounters. Individuals that truly compensate us are individuals who solicit little from us consequently. For instance you may feel remunerated when somebody you are pulled in to all of a sudden grins at you. It is soliciting next to no from you to restore the grin to make that individual your companion.
I believe the answer is b
LOL. "brave new world" was written in 1931. In 2018 there is no evidence that you can retain knowledge when you're sleeping if someone whispers in your ears", its a myth !
According to the passage, European countries have a problem with entrepreneurs starting businessses because there is a lack of entrepreneurs in Europe. In order to promote entrepreneurs, the passage suggest to change school education, change administrative requirements and find investors that are easier to attract.
Answer:
a high wind advisory
Explanation:
On a certain day, the isobars on a weather map are very close together over eastern Kentucky. To make the people of this area aware of possible risk to life and property in this situation, the National Weather Service should issue A HIGH WIND ADVISORY