Answer:
n about 260 words, beginning with the famous phrase, “Four score and seven years ago,” Lincoln honored the Union dead and reminded the listeners of the purpose of the soldier's sacrifice: equality, freedom, and national unity.
Explanation:
The passage describes the Hindu belief that every person has a soul, and it is a form of Brahman.
Answer: Option B.
Explanation:
Upanishads are the Sanskrit texts which contains spiritual and philosophical teachings and the main ideas of Hinduism are developed from the Upanishads. The following quote in the passage is a part of the belief held by Hinduism which relates to reincarnation. The ‘self’ in the excerpt relates to the soul. The soul is a form of Brahman, which means it is eternal and infinite. It cannot be created, nor it can be destroyed. The quote states that the soul cannot be destroyed, even though the body is destroyed or killed. When a person dies, his soul remains, and that takes form in different physical body and a new life begins.
Answer:
Explanation:
The connection between how the hate messages of some government officials today is making Chinese Americans the target of xenophobic attacks from other Americans and the differential treatment given to Chinese immigrants who built the transcontinental railroad was that donald trump was saying that the coronavirus was made because of china so he called it “Chinese Virus” and Chinese people had built the railroad and they were paid for it but they didn't get any recognization they weren't be noticed for there part in the job
<span>Illustrate the lack of intercultural communication by clearly defining cultural patterns theories, identity, and bias, for example and communication devices such as communication foundations and taxonomies between two cultures.</span>