The elevation gained after travelling 1.5 miles = **3960 ft**.

**Step-by-step explanation:**

Given data,

Angle of elevation = 30°

Distance traveled= 1.5 miles

1 mile = 5280 ft.

Therefore 1.5 miles = 5280 x 1.5

= 7920 ft.

The height can be calculated by,

sin 30° = height / 7920

1/2 = height / 7920

Height = 7920/2

= 3960 ft.

**The elevation gained after travelling 1.5 miles will be 3960 ft.**

Angles in a triangle 180. we got angle T=50. we need the corner of triangle which would be V. angles on a straight line=180. 180-120=60. 60+50=110. 180-110= 70

**Answer:**

Total installment cost is $13,000

**Step-by-step explanation:**

Total installment comprises of two components which the down payment made at the beginning of the credit purchase and the total of all monthly repayments.

Down payment=$1000

$500 payment is expected monthly for 24 months which effectively means $12,000($500*24)

Total installment cost=$1,000+$12,000=$13,000

In a nutshell the total installment cost of the ski boat is $13,000

Judging by the question I noticed that the two both share x^3 in common. You can divide x^4 by x^3 and get x as a result, and x^3 can still divide into itself.

**Thus your answer should be C, x^3**

**Answer:**

2k-8

**Step-by-step explanation:**

3k +9 -k-17

Combine like terms

3k -k +9-17

2k -8