The answer is A, anti-fungal drugs.
According to the passage, "but if the problem persists, see a doctor who can prescribe anti-fungal drugs". In additional, at the beginning of the passage, it already stated that athlete's foot is caused by a fungus, so we can sure that the answer is A.
I think its because vaccines are just to help your body learn how to fight off the virus, it’s not to actually give you the virus. Hope this helped!
Answer:
If we are watching the sky, we see the lightning before we hear the thunder. That is because light travels much faster than sound waves. We can estimate the distance of the lightning by counting how many seconds it takes until we hear the thunder. It takes approximately 5 seconds for the sound to travel 1 mile.
Explanation:
Answer:
Carries food from the mouth to the stomach.
Explanation:
The esophagus is the tube in which chewed food travels after you swallow. It is directly connected to the mouth and the stomach.