The option that tells us the main theme of the passage is the fact that With the arrival of talking films in the 1920s, silent films became unprofitable.
<h3>What is the summary of the passage?</h3>
This passage is telling us of the reasons why the people had to stop making the silent movies. It is telling us of all of the issues that came with it and why the film makers had to do away with them.
First the movies were said to have been destroyed. That is the ones that were already in existence and how many of them had to be recycled so that they could get the metals that they contain.
All of this came to be based on the fact that these movies were no longer seen to be profitable anymore. Hence it was of no use having them around.
Read more on theme of a story here:
brainly.com/question/25336781
#SPJ1
Answer:
The answer is C. save the entire amount for unexpected expenses and begin saving for a vacation
Explanation:
- <u>That would be a smooth move and a choice that you wont regret.</u>
Answer:
Unicellular organisms are made up of only one cell that carries out all of the functions needed by the organism, while multicellular organisms use many different cells to function. Unicellular organisms include bacteria, protists, and yeast.
Multicellular organisms are composed of more than one cell, with groups of cells differentiating to take on specialized functions. In humans, cells differentiate early in development to become nerve cells, skin cells, muscle cells, blood cells, and other types of cells. One can easily observe the differences in these cells under a microscope. Their structure is related to their function, meaning each type of cell takes on a particular form in order to best serve its purpose. Nerve cells have appendages called dendrites and axons that connect with other nerve cells to move muscles, send signals to glands, or register sensory stimuli. Outer skin cells form flattened stacks that protect the body from the environment. Muscle cells are slender fibers that bundle together for muscle contraction.
Explanation:
Hope this answer helps you :)
Have a great day
Mark brainliest
The answer is:
They will serve in the military when required.
They will support and defend the US Constitution.
They will show allegiance to the nation's laws
Basically, all naturalized US citizens are required to upheld the same obligations like the citizens that born in united states. Voting in election and volunteering in political campaigns are considered to be the right/freedom of the citizens, not the obligation. You would not face legal punishments if you choose to avoid your rights, but you could face it if you avoid your obligations.
Answer:
The author's purpose in this excerpt is to teach readers about a code system used during the American Revolution. persuade readers that ciphers are the greatest American invention. argue that Major Tallmadge made a mistake in sharing copies of his codes.