Answer:
A
Explanation:
It means intense pain in this context because the animal might be injured and in pain.
Answer:
She would explain why she is so concerned about Girl.
Explanation:
The passage would most likely change if Girl's mother was the narrator by explaining her concern for her daughter and why she would want her to be upright and be a good daughter.
From the passage given, it is narrated from the perspective of Girl where she talks about how her mother always tells her not to sing Benna in Sunday School, eat her food in such a way that it won't turn her stomach, walk like a lady and so on. We can infer that Girl is exasperated and tired of her mother's interference in her life and does not really understand her mother as she believes she is trying to control her life.
Narrating the story from her mother's point of view would enable her to explain why she is so concerned about her daughter, not as if she is controlling her.
The importance would be all the time and effort he put into it but know that he is dead he would have someone to take over
Answer:
"40 acres and a mule"
Explanation:
The phrase Forty Acres and a Mule got strong popularity in the South following the Civil War. It was the first organized effort to provide a sort of reparation for newly liberated slaves. Found its source from the Special Field Orders, No. 15 drafted by General Sherman arguing for the right of newly liberated African Americans to redistribute the land among them. However, this order had not become an official government step because of various reasons and the most famous one was the untimely death of Lincon.