Answer:
Explanation: Radical Republicans took control of the South and demanded harsh punishment. They also wanted to protect the Freedmen and did so with federal troop and the Freedmen's Bureau and the 13th, 14th and 15th amendments.
Answer:
The option which weaken the conclusion drawn is:
E. All artists who receive grants and donations are completely dependent on that money to cover their daily expenses; without those funds, they would have to discontinue the practice of their art.
Explanation:
The conclusion drawn in the passage is that grants and donations are a bad things because they actually make artists lose the interest for work. The passage claims that artists only practice art because they need to survive.
<u>The option that weakens that conclusion is the one that goes against it. In that case, we should choose letter E, since it claims the opposite. It states that artists need the money they receive in the form of grants and donations. If they cannot cover their expenses, they cannot work. If grants and donations help them cove their expenses, they are able to work. Therefore, letter E is the best option.</u>
I believe the answer is: Elections
In democratic countries, elections determine which representatives obtained the support of the people and which are not. through election, citizens could identify the representatives that advocated for similar value and principles as us and appoint them as the extension of our involvement during the legislation process.
E.
The war ended with a draw and a peace treaty reflected this.
can i get that branliest?