It should be noted that one effect of the actions taken by wealthy landowners described in the passage is enclosure acts and consolidation of small farms into large ones owned by a few farmers.
<h3>What is the passage all about?</h3>
The passage, is all about the actions and the way of life of those that are wealthy among the people in society, and these people are land owners.
Therefore, one effect of their actions is the enclosure acts and consolidation of small farms into large ones.
Learn more about passage at;
brainly.com/question/25950911
Answer:
if you mean the word; its confluence
Explanation:
In geography, a confluence (also: conflux) occurs where two or more flowing bodies of water join together to form a single channel. [1] A confluence can occur in several configurations: at the point where a tributary joins a larger river (main stem); or where two streams meet to become the source of a river of a new name (such as the confluence of the Monongahela and Allegheny rivers at Pittsburgh, forming the Ohio); or where two separated channels of a river (forming a river island) rejoin at the downstream end.
Ponce de Leon searched for it
Answer:
1. chemical industry is the industry that includes companies or machines to produce chemicals.
2. the industry that works on producing various types of cements is cement industry
3. the industry that produces substances which supplies the required chemicals for plant growth is fertilizing industry.