Answer:
HDR classifies countries into four levels of development based on their HDIs: “very high human development,” “high human development,” “medium human development” and “low human development.” Each level of development is generally accompanied by higher income, longer life expectancy and more years of education .
<span>this causes some bias, because people without phones cannot be in the sample</span>
The passage presents the phrase "conquer the land" to mean to make it productive and profitable.
<h3>What does the passage say?</h3>
The speaker in the passage talks about having to conquer the Great plains by making it more suitable for agriculture through new methods of farming.
This means that the plan is to make the land profitable and productive in terms of agriculture.
Find out more on the Great Plains at brainly.com/question/17373867.
Answer:
Emile Durkheim (1895-1964)
Explanation:
He developed a vigorous methodology by combing empirical research with social theory.