The first one is the answer
Answer:
Explanation:
The term Gothic originates with the architecture created by the Germanic Goth tribes that was later expanded to include most medieval architecture. Ornate, intricate, and heavy-handed, this style of architecture proved to be the ideal backdrop for both the physical and the psychological settings in a new literary genre, one that concerned itself with elaborate tales of mystery, suspense, and superstition. While there are several notable precursors, the height of the Gothic period, which was closely aligned with Romanticism, is usually considered to have been the years 1764 to about 1840, however, its influence extends to 20th-century authors such as V.C. Andrews, Iain Banks, and Anne Rice.
Hope this helps and can i get Brainlest :D
Answer:
Rudy found out Fortune went through a similar situation as he was going though in trying to get to play in a game. After Rudy tried to quit the team, Fortune convinced him to stay and told him to stay.
Explanation:
The mood is the atmosphere of the story, and the tone is the author's attitude towards the topic. We can identify both by looking at the setting, characters, details, and word choices.
hope this helps :)
Answer:
You have to answer it with your opinion and have facts to back it up. It's not multiple choice.
Explanation:
Something to Help you with this is the acronym R.A.C.E
First Restate the question
Second Answer the question (in your case with your opinion)
Third Cite the passage( in your case the themes disscused in the passage)
Fourth Explain (explain it by tying your opinions about highschoolers with the themes you discussed)
Fifth- Wrap it up and make the last sentence to sum it up.
You could do it that way or to make it faster just say your opinion and explain.