The passage presents the phrase "conquer the land" to mean to make it productive and profitable.
<h3>What does the passage say?</h3>
The speaker in the passage talks about having to conquer the Great plains by making it more suitable for agriculture through new methods of farming.
This means that the plan is to make the land profitable and productive in terms of agriculture.
Find out more on the Great Plains at brainly.com/question/17373867.
Answer:
work in hard labors and farms, used as servants and house cleaners. Many slaves living in cities worked as domestics, but others worked as blacksmiths, carpenters, shoemakers, bakers, or other tradespeople. Often, slaves were hired out by their masters, for a day or up to several years. Sometimes slaves were allowed to hire themselves out.
Explanation:
<span>They should listen to the child with full attention when the child talks about the death. <span>Sometimes
adults try to hide the topic or not explain to the children about what
happened, this is a mistake, they must explain to the children about the
death and hear and answer all the doubts they have.
I hope this infor
</span></span>
B France the major country fighting
Answer:
The countries will be effected in following way in two situations:
- The people will believe more about the fiscal policy of country A.
- The country B will be more effected as the output of central bank is less stable as compared to the country A.
Explanation:
- The belief of people in the fiscal policies of country A is greater as they have credible central bank as compared to country B.
- The country B will have low performance as compared to country A due to fact that the country B has not credibility in its central bank.