Answer:
Preoperational
Explanation:
The mother of a young child who didn't like to drink milk was trying to coax him to drink some. Taking the glass of milk, she poured it all into a smaller cup and said, "There! Now you won't have to drink so much!" This works because the child does not yet understand the principles of Preoperational.
Answer: Yes
Explanation: if the US has the resources to help the US should.
The controversial nature of Franklin D. Roosevelt's immigration policies stemmed from the fact that they turned away those who were fleeing Nazi persecution.
<h3>Who was Franklin D. Roosevelt?</h3>
- Franklin Delano Roosevelt was a president.
- On (January 30, 1882 – April 12, 1945) was an American politician and attorney who served as the 32nd president of the United States from 1933 until his passing in 1945.
- He is sometimes referred to by his initials, FDR. In the first part of the 20th century, he played a major role in global events as a member of the Democratic Party and won a record number of presidential elections. In reaction to the worst economic crisis the United States had ever experienced, Roosevelt oversaw the federal government for the majority of the Great Depression and implemented his New Deal domestic agenda.
<h3>What is Immigration means?</h3>
- Immigration is the international movement of people to a destination country of which they are not natives or where they do not possess citizenship to settle as permanent residents or naturalized citizens.
- Commuters, tourists, and other short-term stays in a destination country do not fall under the definition of immigration or migration; seasonal labor immigration is sometimes included, however.
Learn more about Immigration here:
brainly.com/question/13688875
#SPJ4
Need the water to survive so they just have to close the stomata
Answer:
The inference that is best supported by the passage is: A. Prior to the "Click it or Ticket" law, motorist could not be stopped simply for not waring a seatbelt."
Explanation:
In the passage is very clear that in the new law motorist can be now pulled over and ticketed for not wearing seatbelts (later in the passage it implies that's the reason why lawyers and citizens' gorups are protesting), which implies that before the state legislature passed the law this was not a reason to be pulled over even though this is not stated in the passage, the entire text circles around the novelty of pulling over motorist for not wearing seatbelt, therefore the best option is A especially because that is the main idea of the text.