In order to succeed, women seek out men with the highest levels of education and income because these men are most likely to succeed. Men with the highest levels of education and income have a better chance at a successful life (if not already successful) that men without. Since the objective is to succeed, women will choose the most successful men in order to gain their success.
1. B
2. ( No Access of the Passage)
3. ( No Access of the Passage)
4. ( No Access of the Passage)
5. ( No Access of the Passage)
Answer:
some people don't like the sound of crunching
Explanation:
some people eat with their mouth open or some eat with their mouth shut but even with their mouth closed you can still hear them eating their food no matter what
The goal is resource sharing