Answer:
The option which weaken the conclusion drawn is:
E. All artists who receive grants and donations are completely dependent on that money to cover their daily expenses; without those funds, they would have to discontinue the practice of their art.
Explanation:
The conclusion drawn in the passage is that grants and donations are a bad things because they actually make artists lose the interest for work. The passage claims that artists only practice art because they need to survive.
<u>The option that weakens that conclusion is the one that goes against it. In that case, we should choose letter E, since it claims the opposite. It states that artists need the money they receive in the form of grants and donations. If they cannot cover their expenses, they cannot work. If grants and donations help them cove their expenses, they are able to work. Therefore, letter E is the best option.</u>
Answer:
The Government sent troops to acquire California and make it part of the US.
Explanation:
Answer:
Latitude and longitude make up the grid system that helps humans identify absolute, or exact, locations on the Earth’s surface. There is a relationship between latitude and temperature around the world, as temperatures are typically warmer approaching the Equator and cooler approaching the Poles.
Explanation:
Hope this helps! :)
Answer:
Help desk
Explanation:
Contacting the help desk as the first stop will help determine the severity of the case and with their finding, they can decide whether it call CSIRT or not.