I believe B) Defensive and possibly C) Submissive behaviors
The option that tells us the main theme of the passage is the fact that With the arrival of talking films in the 1920s, silent films became unprofitable.
<h3>What is the summary of the passage?</h3>
This passage is telling us of the reasons why the people had to stop making the silent movies. It is telling us of all of the issues that came with it and why the film makers had to do away with them.
First the movies were said to have been destroyed. That is the ones that were already in existence and how many of them had to be recycled so that they could get the metals that they contain.
All of this came to be based on the fact that these movies were no longer seen to be profitable anymore. Hence it was of no use having them around.
Read more on theme of a story here:
brainly.com/question/25336781
#SPJ1
Answer:
Groupthink
Explanation:
Groupthink is a psychological phenomenon which occurs when members of a certain group decided to conform to the majority opinion/perspective held by the group even if it contradicts their own personal belief.
Typically, groupthink is caused by inherent desire to avoid being regarded as an outcasts by other members of the group. So rather than saying different opinion and distort the harmony within the group, they decided to bow down to the group's view and create an illusion of unanimity.
Answer:
Option: c. Francisco Vásquez de Coronado
Explanation:
Francisco Vásquez de Coronado, a Spanish explorer in 16th century, known for his expeditions in Southwest of America, discovered the Grand Canyon and Colorado River. He became the first European explorer to encounter herds of bison, also known as American buffalo in Llano. His route took him into new areas which were not explored by Europeans before.
They were called the Loyalists.