1answer.
Ask question
Login Signup
Ask question
All categories
  • English
  • Mathematics
  • Social Studies
  • Business
  • History
  • Health
  • Geography
  • Biology
  • Physics
  • Chemistry
  • Computers and Technology
  • Arts
  • World Languages
  • Spanish
  • French
  • German
  • Advanced Placement (AP)
  • SAT
  • Medicine
  • Law
  • Engineering
azamat
3 years ago
10

Which of the following criteria is necessary for every good meeting?

Business
1 answer:
KengaRu [80]3 years ago
5 0
It depends on what type of meeting it is tell me what type of meeting it is and then i might give you some things necessary :)
You might be interested in
Mark produced 9 cans of sauce with 3 pounds of tomatoes. When he increased to 5 pounds, he produced 13 cans. What is the margina
MakcuM [25]

Answer:

Marginal Product is 2

Explanation:

Marginal Product (MP)  is defined as the ration of change in quantity of output produced to the change in quantity of input raw material

Change in quantity of input raw material = 5 -3 = 2

Change in quantity of output of products = 13 - 9 = 4

Marginal Product (MP) = \frac{4}{2} = 2

Marginal Product is 2

8 0
3 years ago
1.
Soloha48 [4]
<span>#1) Which of the following is not true concerning Income Tax Refunds?

Answer: Out of all the options that are presented above the one that is not true concerning Tax Refunds is that It is advantageous to receive a large sum of money in the form of a refund so that you can use the money to pay down debt.

#2) When claiming dependents, they must meet the following criteria EXCEPT:

Answer: Out of all the options that are available the only one that is not a criteria that they must meet when claiming dependents is that the dependent must reside with you for the entire year.

#3) If you opt to put money in a medical flexible spending account rather than trying to amass enough medical expenses to itemize on your tax return, you are taking advantage of _____.

Answer: Out of all the options that are presented the one that completes the statement and makes it true is an Exclusion.

#4)A form of taxation in which everyone pays an equal rate of taxes is called a _____.

Answer: Out of all the options that are presented the one that completes the statement and makes it true is Flat Tax.

#5) A form of taxation in which the highest income earner pays the largest percentage of taxes is called a _____.

Answer: Out of all the options that are presented the one that completes the statement and makes it true is a progressive tax.

#6) A form of taxation in which the lowest income earners pay the largest percentage of taxes is called a _____.

Answer: The form of taxation that the lowest income earners pay the largest percentage of taxes is called a regressive tax.

#7) Which of the following is not considered part of your gross income?

Answer: Out of all the options that are show the one that is not considered part of your gross income are bartered goods and services.

#8) Which of the following is not true about your adjusted gross income?
</span><span>
Answer</span><span>: Out of all the options that are available the one that is not true about your adjusted gross income is that it is your income plus your deductions.

#9) Which of the following is true about standard deductions?

Answer: Out of all the options that are available the one that is true about standard deductions is that they are tax breaks that you can claim without having to itemize. They reduce your tax bill rather than your taxable income, although you have to itemize in order to take advantage of this.<span>

</span>#10) A dollar–for–dollar reduction in your tax payment is called a _____.

Answer: This is called credit.

P.s: I noted that almost all of the answers are selected with a <3. Almost all of them were the same.

I hope it helps, Regards.


</span>
8 0
3 years ago
Read 2 more answers
What is my level of education if I just finished 10th grade?
Allushta [10]

11th grade because that's the grade above

5 0
3 years ago
Read 2 more answers
A clothing company is considering raises for employees. The raises are based on job performance. Based on the table, which emplo
lana66690 [7]

Answer:

Employee B

Explanation:

I say this answer mainly because it says based on Work Performance, which is the key to this problem. It doesn't matter where they went to school if its not based on education.. Employee B had the better productivity

7 0
3 years ago
Read 2 more answers
disadvantages of the structure include organizational complexity, increased administrative costs, slow decision making, and diff
Sophie [7]

A company's organizational structure is the hierarchy that defines its management and communications. The disadvantages of organizational structure include lopsided management lines, increased bureaucracy, slowed communications, and increased inflexibility.

<h3>What exactly is an organizational structure?</h3>

A system that defines how specific activities are directed in order to achieve an organization's goals is referred to as an organizational structure. Such activities include rules, roles, and responsibilities.

  • Many of the problems with using a simple organizational structure revolve around the workload of the owner or the person at the top. If the owner of a company is required to approve every decision, he may become overworked.
  • The three main organizational structures are hierarchical, sequential, and matrix.

Hence, the organizational structure of a company is the hierarchy that defines its management and communications. Organizational structure disadvantages include lopsided management lines, increased bureaucracy, slowed communications, and increased inflexibility.

To learn more about organizational structure refer to:

brainly.com/question/2636977

#SPJ4

8 0
1 year ago
Other questions:
  • Jessica teaches business studies in a reputed college. As part of the curriculum, she needs to demonstrate to her students the s
    11·1 answer
  • Zhang Industries budgets production of 290 units in June and 300 units in July. Each unit requires 1.5 hours of direct labor. Th
    15·1 answer
  • Jallouk Corporation has two different bonds currently outstanding. Bond M has a face value of $60,000 and matures in 20 years. T
    15·1 answer
  • A movie theater finds that when it prices tickets at ​$9​, the theater sells 250 per day. When the price is reduced to ​$8​, the
    7·1 answer
  • Crane Company acquired a tract of land containing an extractable natural resource. Crane is required by its purchase contract to
    9·1 answer
  • The stand minus −alone cost allocation method ranks the individual users of a cost object in order of users most responsible for
    14·1 answer
  • Stanton Inc. is considering the purchase of a new machine, which will reduce manufacturing costs by $5,000 annually and increase
    7·1 answer
  • All of the following are ways the WBS helps in managing projects EXCEPT Select one:
    14·1 answer
  • HELP IM BEGGiNG YALLL
    11·1 answer
  • Which statement best describes the current price for the good shown in this graph of supply and demand schedules.
    12·2 answers
Add answer
Login
Not registered? Fast signup
Signup
Login Signup
Ask question!