The Choice D is the best answer by the passage because it most clearly and concisely combines the sentences using the correct punctuation. This choice eliminates unnecessary words, and the commas are placed correctly between the clauses.
According to the statement
we have to find that the out of given options which is correct for replace the words in the passage.
So, For this purpose, we know that the
In the passage ,
Choice A is incorrect because the phrase “the result being that it” is wordy and could be replaced with the single word “which.” Choice B is incorrect because the words “algal blooms cause oxygen depletion” need not be repeated. Choice C is incorrect because there is unnecessary repetition of the words “oxygen depletion” and “algal blooms.”
So, The Choice D is the best answer by the passage because it most clearly and concisely combines the sentences using the correct punctuation. This choice eliminates unnecessary words, and the commas are placed correctly between the clauses.
Learn more about passage here
brainly.com/question/12555695
#SPJ4
Answer:
7.5
Step-by-step explanation:
multiply like normal math . then add the decimal point after 1 number
Answer:
y =
x + 1
Step-by-step explanation:
The equation of a line in slope- intercept form is
y = mx + c ( m is the slope and c the y- intercept )
y = - 2x + 2 ← is in slope- intercept form
with slope m = - 2
Given a line with slope m then the slope of a line perpendicular to it is
= -
= -
= 
The line crosses the y- axis at (0, 1) ⇒ c = 1 , then
y =
x + 1 ← equation of perpendicular line
Answer:
Factor is a number that can be multiplied with a particular number to obtain another number. Conversely, multiples are the product, which is reached after multiplying the number by an integer. The number of factors of a particular number is limited, but the number of multiples of a given number is endless.
Step-by-step explanation: