1answer.
Ask question
Login Signup
Ask question
All categories
  • English
  • Mathematics
  • Social Studies
  • Business
  • History
  • Health
  • Geography
  • Biology
  • Physics
  • Chemistry
  • Computers and Technology
  • Arts
  • World Languages
  • Spanish
  • French
  • German
  • Advanced Placement (AP)
  • SAT
  • Medicine
  • Law
  • Engineering
Anarel [89]
3 years ago
5

Plz answer these questions u don't have to do 4,5,6,or 7 just 1,2, and 3 plz plz plz

Physics
1 answer:
alexdok [17]3 years ago
7 0
Hey honey i know you want help but something you have to do on your own

the questions are based on the lesson or the book but just read and i promise youll find your answer

You might be interested in
How is the electromagnetic spectrum organized
Vlad1618 [11]
<span>The electromagnetic spectrum is the range of all possible frequencies of electromagnetic radiation. The "electromagnetic spectrum" of an object is the characteristic distribution of electromagnetic radiation emitted or absorbed by that particular object. Hope this helped.</span>
7 0
3 years ago
An object is originally moving at a constant velocity of 8 m/s in the -x direction. It moves at this constant velocity for 3 sec
aivan3 [116]

Answer:

244.64m

Explanation:

First, we find the distance traveled with constant velocity. It's simply multiplying velocity time the time that elapsed:

x = V*t = -8\frac{m}{s} *3s = -24m

After this, the ball will start traveling with a constant acceleration motion. Due to the fact that the acceleration is the opposite direction to the initial velocity, this motion will have 2 phases:

1. The velocity will start to decrease untill it reaches 0m/s.

2. Then, the velocity will start to increase at the rate of the acceleration.

The distance that the ball travels in the first phase can be found with the following expression:

v^2 = v_0^2 + 2a*d

Where v is the final velocity (0m/s), v_0 is the initial velocity (-8m/s) and a is the acceleration (+9m/s^2). We solve for d:

d = \frac{v^2 - v_0^2}{2a} = \frac{(0m/s)^2 - (-8m/s)^2}{2*7m/s^2}= -4.57m

Now, before finding the distance traveled in the second phase, we need to find the time that took for the velocity to reach 0:

t_1 = \frac{v}{a} = \frac{8m/s}{7m/s^2} = 1.143 s

Then, the time of the second phase will be:

t_2 = 9s - t_1 = 9s - 1.143s = 7.857s

Using this, we using the equations for constant acceleration motion in order to calculate the distance traveled in the second phase:

x = \frac{1}{2}a*t^2 + v_0*t + x_0

V_0, the initial velocity of the second phase, will be 0 as previously mentioned. X_0, the initial position, will be 0, for simplicity:

x = \frac{1}{2}*7\frac{m}{s^2}*t^2 + 0m/s*t + 0m = 216.07m

So, the total distance covered by this object in meters will be the sum of all the distances we found:

x_total = 24m + 4.57m + 216.07m = 244.64m

8 0
3 years ago
Match the definition with the correct term: resistance to flow.
alukav5142 [94]
(1) friction is the force resisting the relative motion of solid surfaces , fluid layers and material elements sliding against each other.
(2) gravity is a science fiction .
(3) Resistance ::: is a property of a conductor by which the passage of current is opposed causing electric energy to be transformed into heat .
(4) viscosity is the quantity that describes a fluid.
(5)
3 0
3 years ago
PLEASE HELP ASAP!!! CORRECT ANSWER ONLY PLEASE!!!
Yuki888 [10]

7. 1.47 x 10^5mm to kilometers

Answer: 0.147

Shown answer:


8.4.7 kg to pounds

Answer:

Shown answer:

9.138.4oz to grams

Answer: 3923.574

Shown Answer:


10. 65.5km to miles

Answer: 40.69981

Shown answer:


11. 23.6ft to cm

Answer: 719.328

Shown answer:


12. 2.36 x 10^4 s to days

Answer: 0.273148148 days

Shown answer:


13. 13.6 L to U.S. Liquid quarts

Answer:

Shown answer:

show the work

help me and ill help you?

4 0
3 years ago
True or False: There is the same amount of water on earth today as there was when earth was formed.
Nataliya [291]

Answer:

Yes the water amounts are the same.

Explanation:

4 0
3 years ago
Other questions:
  • What part of the hammer acts as the fulcrum when the hammer is used to remove a nail
    11·1 answer
  • Newton's Principle states that the buoyant force on an object is equal to weight of the fluid displaced by the object.
    5·1 answer
  • Unlike mechanical waves such as sound or earthquake waves, EM waves can travel through empty space. True or false
    12·1 answer
  • The unit of electrical current is the ampere (A).
    5·1 answer
  • Assume an axon has an internal diameter of 1μm and a myelin sheath 1μm thick. The internal specific resistance is 100 Ω cm. For
    14·1 answer
  • For an object to appear blue, what must the object do to blue light waves?
    15·1 answer
  • I need help real quick please
    8·1 answer
  • Of the two forms of friction you studied,_____ friction is the one that must be overcome in order to start something moving.​
    10·1 answer
  • hai điện tích điểm bằng nhau có độ lớn 6.10^-8C đặt cách nhau một khoảng là r trong dầu hỏa có hằng số điện môi E=2,1. Lực tương
    5·1 answer
  • In an experiment to determine the s.h.c. of lead, a 0.80 kg block of lead is heated using a
    7·1 answer
Add answer
Login
Not registered? Fast signup
Signup
Login Signup
Ask question!