Answer:
During the Gupta period, architecture became more complex, great paintings and sculptures were created, and new ideas in math and medicine were developed is the correct answer.
Explanation:
Answer:
1. Propaganda is used to control the citizens of society.
2. Information, independent thought, and freedom are restricted.
3. Citizens have a fear of the outside world.
4. Citizens live in a dehumanized state.
5. The society is an illusion of a perfect utopian world.
Explanation:
The passage in the question is from the very first paragraph of the text of Kurt Vonnegut's "Harrison Bergeron", a novel about a dystopian world. This excerpt shows the perceived "perfect utopian world' whereas the citizens still seem to be under the constant threat of being 'punished'.
The passage is also an example of the characteristics of a dystopic world that is the setting of the story. Here, propaganda is used as a means to control the citizens, with the restriction of the information and various other independent thoughts. This led to the fear and reluctance of the citizens in associating with the outside world, and the dehumanization of the perceived perfect society. All these is an illusion that the society they are living is the perfect utopian world.
Answer:
O A
Explanation:
because it was essential for american indian allies
Answer:
The Apalachee spoke the Apalachee language, a Muskogean language which became extinct. It was documented by Spanish settlers in letters written during the Spanish Colonial period. Around 1100 indigenous peoples began to cultivate crops. Agriculture was important in the area that became the Apalachee domain.
Explanation:
Answer:
the answer you're looking for is simply : crowd