Answer:
collaboration
Explanation:
Collaboration is a term that describes a form of synergy which involves two or more individuals or groups operating together for the purpose of reaching a common goal of achieving mutual objectives.
Hence, COLLABORATION is important if people from different departments are going to work together to produce better outcomes than they could individually.
Answer: A. Widget workers agree a large wage decrease so that none of them will have to be laid off.
Explanation:
There are activities that affects supply function cost, like wages cost going down, pushing prices down as well. In this case, with everything else constant, when cost go down the productivity per factor increase, making it possible to produce the same quantity at a lower price, or to produce more at a same price
Answer:
The answer is given below;
Explanation:
Plan II EPS=Net Income/Weighted Average shares outstanding
=$450,000-(2,210,000*7%)/120,000=$2.46
Plan I =$450,000/170,000=$2.64
Answer:
b assign stories to be covered
Answer:
C) Independence
Explanation:
A) Limited potential is not at all related to the excerpt
B) In no form does the passage mention any interaction with customers
The same goes with the answer D)
E) The passage states multiple lines with allusions to how they change what they want, not receive change itself from an outside force. "Operating their own" "Masters if their own destinies" "Take a vacation"