You can compute the dot product in the usual way, then multiply the result by -3, or you can multiply u by -3, then compute the dot product. Either way, it is 150.

-3(u•v) = -3*((-6)*7 +2*(-4)) = -3*(-42 -8) = -3*(-50) = 150

(-3u)•v = (18i -6j)•(7i -4j) = 18*7 +(-6)(-4) = 126 +24 = 150

Selection D is appropriate.

**Answer:**

257

**Step-by-step explanation:**

First you have to add all of them up then divide by how many there are:) good luck.

**Answer:**

$13,475 was made during the first 2 hours

**Step-by-step explanation:**

1) find 20% of 350 and add it to 350 to find the # of ppl who purchased tickets in the 2nd hour

0.20*350= 70

350+70=420

420 people purchased tickets in hour 2

to find the **total** # of ppl who purchased tickets add 420 to 350

420+350=770

770 ppl purchased tickets in the first 2 hours

now multiply 770 with 17.50 to find the total money made

770*17.50=13,475

$13,475 was made during the first 2 hours

Use a centimeter ruler to find the map distance from Charlotte to Winston-Salem. The map distance is about 1.6 cm. Use a proportion to find the actual distance. Let n represent the actual distance.

3 and 60 are the extremes while 15 and 12 are the means.