Answer:
B. Amal is not ashamed of her wealth, but Marjane does not.
Explanation:
I got this question right on a test!!!!
Hope this helps! Please mark as brainiest!
Answer:
She has skills that show her intelligence.
Explanation:
I'd consider this a "book smarts" vs. "street smarts" scenario, pretty literally with the idea of not knowing what subway to take. Nothing in the passage shows she isn't confident in her abilities or has any sort of dependence on her daughter, and it states very clearly many things she is able to do.
Explanation:
For example, it is both immoral and illegal to murder and to steal. We are fortunate in such cases, for then we do not have to choose between law and morality. But since there is no positive relationship of any description between legalities and moralities, it is a mere coincidence when they correspond.
Answer:
I dont see anything. But my advice is just dont use a question unless you are in younger grades. Depending on what kind of passage this is, maybe report on an issue. State an interesting fact for your passage for the hook.