False.
The amount of years for service varied and was decided by the contractor, for adults it was typically around 4 to 7 years but it wasn't always only seven years.
Hope this helps!
Answer:D
Explanation:the information in the passage didn’t talk about a or b nor is that a thing in the constitution now so those are completely false leaving you with either c or d now c is talking about a single house of Congress we still only have 2 houses in Congress however the question is asking different then info in the passage and everything else was already mentioned in the passage so I would say d is your answer because the passage never talked about ending slavery or gradually ending it at that
Answer:
c.scholarship
Explanation:
Merit-based aid goes to students based on their academic and/or extracurricular achievements rather than their financial need. Scholarships are the most common type of merit-based aid. Students may receive scholarships from nonprofit organizations, private businesses, and colleges and universities.
what cartoon would that be?
Everything from California to Alaska and between the Rocky Mountains and the Pacific Ocean was a British-held territory called Oregon. The trail pointed the way for the United States to expand westward to achieve what politicians of the day called its “Manifest Destiny” to reach “from sea to shining sea.”