Answer: The primary objective of competition policy is to enhance consumer welfare by promoting competition and controlling practices that could restrict it. More competitive markets lead to lower prices for consumers, more entry and new investment, enhanced product variety and quality, and more innovation.
Explanation:
Hope it helps
Answer:
The English colonies weren't too far spread apart to not provide protection (arguably due to the Proclamation of 1763 which halted English expansion into America), was hospitable, provided ample land suitable for farming, and was along the coast to allow easy trade with the Caribbean or Europe. All these reasons helped them grow in population.
Answer:
The inference that is best supported by the passage is: A. Prior to the "Click it or Ticket" law, motorist could not be stopped simply for not waring a seatbelt."
Explanation:
In the passage is very clear that in the new law motorist can be now pulled over and ticketed for not wearing seatbelts (later in the passage it implies that's the reason why lawyers and citizens' gorups are protesting), which implies that before the state legislature passed the law this was not a reason to be pulled over even though this is not stated in the passage, the entire text circles around the novelty of pulling over motorist for not wearing seatbelt, therefore the best option is A especially because that is the main idea of the text.