1answer.
Ask question
Login Signup
Ask question
All categories
  • English
  • Mathematics
  • Social Studies
  • Business
  • History
  • Health
  • Geography
  • Biology
  • Physics
  • Chemistry
  • Computers and Technology
  • Arts
  • World Languages
  • Spanish
  • French
  • German
  • Advanced Placement (AP)
  • SAT
  • Medicine
  • Law
  • Engineering
LuckyWell [14K]
3 years ago
5

Give six reasons why farmers cultivate on small land​

Engineering
1 answer:
scoray [572]3 years ago
8 0

Ans:

1.some families of farmers are poor so they are forced to cultivate on small lands.

2.farmers have not enough resources to keep good care of the crops.

3.land nowadays is so expensive that they afford a small piece of land to cultivate.

4.farmers need helpers when there are no helpers, the farmers need to make there land small in order to cultivate.

Explanation:

i was just able to write 4 sorry. :(

You might be interested in
A motor driven water pump operates with an inlet pressure of 96 kPa (absolute) and mass flow rate of 120 kg/min. The motor consu
NeX [460]

Answer:

The maximum water pressure at the discharge of the pump (exit) = 496 kPa

Explanation:

The equation expressing the relationship of the power input of a pump can be computed as:

E _{pump,u} = \dfrac{m(P_2-P_1)}{\rho}

where;

m = mass flow rate = 120 kg/min

the pressure at the inlet P_1 = 96 kPa

the pressure at the exit P_2 = ???

the pressure \rho = 1000 kg/m³

∴

0.8 \times 10^{3} \ W = \dfrac{(120 \ kg/min * 1min/60 s)(P_2-96000)}{1000}

0.8 \times 10^{3}\times 1000 = {(120 \ kg/min * 1min/60 s)(P_2-96000)}

800000 = {(120 \ kg/min * 1min/60 s)(P_2-96000)}

\dfrac{800000}{2} = P_2-96000

400000 = P₂ - 96000

400000 +  96000 = P₂

P₂ = 496000 Pa

P₂ = 496 kPa

Thus, the maximum water pressure at the discharge of the pump (exit) = 496 kPa

8 0
2 years ago
A Service Schedule is...
VikaD [51]

Answer:

option c

Explanation:

8 0
3 years ago
Read 2 more answers
Joey has a car that uses the hand crank to open the windows. Joey is wondering where the energy comes from to open the windows.T
Sedaia [141]

Explanation:

Joey has a car that uses the hand crank to open the windows. Joey is wondering where the energy comes from to open the windows.The sunHuman-powered energy from JoeyThe hand crankThe moving car

5 0
2 years ago
IM JI Suneou uo mm
Oksi-84 [34.3K]

Answer: g

Explanation:

5 0
3 years ago
In contouring, it is necessary to measure position and not velocity for feedback.
EastWind [94]

Answer:

(1). False, (2). True, (3). False, (4). False, (5). True.

Explanation:

The term ''contouring'' in this question does not have to do with makeup but it has to deal with the measurement of all surfaces in planes. It is a measurement in which the rough and the contours are being measured. So, let us check each questions again.

(1). In contouring, it is necessary to measure position and not velocity for feedback.

ANSWER : b =>False. IT IS NECESSARY TO MEASURE BOTH FOR FEEDBACK.

(2). In contouring during 2-axis NC machining, the two axes are moved at the same speed to achieve the desired contour.

ANSWER: a=> True.

(3). Job shop is another term for process layout.

ANSWER: b => False

JOB SHOP IS A FLEXIBLE PROCESS THAT IS BEING USED during manufacturing process and are meant for job Production. PROCESS LAYOUT is used in increasing Efficiency.

(4). Airplanes are normally produced using group technology or cellular layout.

ANSWER: b => False.

(5). In manufacturing, value-creating time is greater than takt time.

ANSWER: a => True.

8 0
3 years ago
Other questions:
  • A 356 cast aluminum test bar is tested in tension. The initial gage length as marked on the sample is 50mm and the initial diame
    9·1 answer
  • Two advantages of deforming steel at room temperature rather than at elevated temperatures are: (select 2 answers from the optio
    13·1 answer
  • The working section of a transonic wind tunnel has a cross-sectional area 0.5 m2. Upstream, where the cross-section area is 2 m2
    10·1 answer
  • Block B starts from rest, block A moves with a constant acceleration, and slider block C moves to the right with a constant acce
    11·1 answer
  • What is matrix ? answer plzzz 27 point you got answer​
    15·2 answers
  • A force is a push or pull in? A.a circle B.an arc C.a straight line
    5·1 answer
  • My t!t$ feel sore and heavyy
    13·1 answer
  • using the two transistor analogy to explain what happens when an SCR is supplied with some gate current.​
    15·1 answer
  • Which of the following describes what a manufacturing engineer does
    9·2 answers
  • Hey any one ride dirtbikes here
    5·2 answers
Add answer
Login
Not registered? Fast signup
Signup
Login Signup
Ask question!