1answer.
Ask question
Login Signup
Ask question
All categories
  • English
  • Mathematics
  • Social Studies
  • Business
  • History
  • Health
  • Geography
  • Biology
  • Physics
  • Chemistry
  • Computers and Technology
  • Arts
  • World Languages
  • Spanish
  • French
  • German
  • Advanced Placement (AP)
  • SAT
  • Medicine
  • Law
  • Engineering
kow [346]
3 years ago
8

How do you check -6=b/18 when b is -108?

Mathematics
1 answer:
Tresset [83]3 years ago
3 0

Answer: Substitute -108 into the place of b

Step-by-step explanation:

-6=b/18

-6=-108/18

-6=-6

You get the same answer, which makes it correct.

You might be interested in
What is the maximum number of y-intercepts a line can have?<br> I will mark brainliest!
Tamiku [17]

Answer:

one

Step-by-step explanation:

The maximum number of y intercepts a line can have is one

A line can only cross the y axis one time

A line can only cross the x axis one time

Otherwise it is not linear

3 0
3 years ago
Can someone help ASAP !!
Olin [163]

Answer:

I can't help.

Step-by-step explanation:

There is no question, so therefore, I can not help.

6 0
3 years ago
Read 2 more answers
Please help (question is in the attachment) :(
Kitty [74]

Answer:

The answer is D

Step-by-step explanation:

Because both when we multiply we will get the same answer

8 0
2 years ago
Read 2 more answers
The sum of 5 consecutive numbers is -5. What is the largest out of the numbers?
xxTIMURxx [149]
We can say that x is the largest number.

So the sum is x + (x - 1) + (x - 2) + (x - 3) + (x - 4) = -5

Now solve for x:

x + x + x + x + x - 1 - 2 - 3 - 4 = -5

5x - 10 = -5

5x = 5

x = 1

So the largest number is 1.

Check: 1 + 0 + -1 + -2 + -3   =   -2 + -3   =   -5 so 1 is correct.
3 0
3 years ago
1. A farmer is painting his silo. A typical can of paint covers 400 squared meters.
Maksim231197 [3]

Answer:

1. 6/10 – 2/5 =

Ans: 2/10, which can be reduced to 1/5.

2. If a tank is 5/8 filled with solution, how much of the tank is empty?

Ans: 3/8 of the tank is empty. Since the whole tank would equal 8/8, or 1, and 5/8 of it is filled, then that

means 3/8 of it remains empty.

3. 1/2 x 3/5 x2/3 =

Ans: 6/30, which can be reduced to 1/5.

4. 5/9 ÷ 4/11 =

Ans: 55/36. You cannot reduce this fraction any further.

5. Convert 27/4 to a decimal.

Ans: 6.75. This answer is arrived at by dividing 4 into 27.

6. Convert 0.45 to a fraction.

Ans: 45/100, which can be reduced to 9/20.

7. 4.27 x 1.6 =

Ans: 6.832

8. 6.5 ÷ 0.8 =

Ans: 8.125

9. 12 + 4.52 + 245.621 =

Ans: 262.141

Step-by-step explanation:

3 0
3 years ago
Other questions:
  • ∠A and ∠B are supplementary. If m∠A = 83° , what is the measure of ∠B?
    5·1 answer
  • How do you Factor c(squared)-8c ??
    5·1 answer
  • A battalion of 520 soldiers goes through 16,380 pounds of rations in 3 weeks. If 780 more soldiers join the battalion, how many
    6·1 answer
  • 10 POITNTS FOR CORRECT ANSWER!! find perimeter of shape to nearest tenth cm
    12·2 answers
  • Marco and Suzi each multiplied 0.721 x 100 (it’s actually 10 to the second power but i don’t think they have anything like that
    14·2 answers
  • A 12-foot ladder leans against the side of a house with its base 3 feet from the house. use the pythagorean theorem to approxima
    7·1 answer
  • You can either make a graph or write a ratio to find the slope
    6·1 answer
  • For the sequence of numbers
    13·1 answer
  • Convert to scientific notation.
    11·1 answer
  • AB and DC are parallel.
    7·1 answer
Add answer
Login
Not registered? Fast signup
Signup
Login Signup
Ask question!