Answer:
"Gatsby believed in the green light, the orgiastic future that year by year recedes before us. It eluded us then, but that's no matter—tomorrow we will run faster, stretch out our arms farther….
Explanation:
Fix it and get help with it
very concerned about appearance
The excerpt describes the grandmother's appearance. She is described as having white gloves, a navy blue dress trimmed with lace, and a sailor hat with a bunch of violets. She is compared to the mother to show that her way of dressing is different than what is required of her visit because the mother is dressed in slacks and has her hair up in a kerchief. It goes on to say that the grandmother would be easily identified as a lady if she was found on the side of the road. This label of being a lady seems to be important and only communicated through appearance.
Answer:
He was with the group of friends in the park.
Explanation:
This sentence is the only one that incorporates that phrase and also includes a subject and a verb.
Napoleon himself occupied the seat of honor at the head of the table, and the writer says that "The pigs appeared entirely at ease on their chairs" in the excerpt. This shows that the pigs interacted with people as quoted in option (D).
<h3>What is the prime idea of pigs from the passage "animal farm"?</h3>
The passage's main idea is that the:
A literary text's fundamental concept serves as its major argument. Every other element in a story is connected by the story's unifying factor.
Pigs socialized with people, which caused them to have human instincts and behavior.
At the same table as the pigs, Napoleon is seen seated. Napoleon, a person, and the pigs engaging in the same activity demonstrate that the pigs and humans were engaging in the same activity.
Therefore, the main contention is that, despite professing to speak for farm animals, pigs are actually acting like the humans who previously enslaved them.
Check out the link below to learn more about the animal farm;
brainly.com/question/25997260
#SPJ1