The correct answer is letter A.
Explanation: The laws were intended to give African Americans even less rights in society by forcing them to change to the North (Great Migration).
Jim Crow Laws was state and local laws enacted in the United States that institutionalized racial segregation, affecting African Americans, Asians, and other ethnic groups. Effective between 1876 and 1965. A "Jim Crow epoch" or a "Jim Crow era" refers to the time when this practice occurs. Major laws require that public schools and most public places (including trains and buses) have separate facilities for whites and blacks. These Jim Crow Laws were distinct from the Black Codes (1800-1866), which restricted African American civil liberties and rights.
Answer:
two way anova
Explanation:
it seems to suite the question the best
The passage presents the phrase "conquer the land" to mean to make it productive and profitable.
<h3>What does the passage say?</h3>
The speaker in the passage talks about having to conquer the Great plains by making it more suitable for agriculture through new methods of farming.
This means that the plan is to make the land profitable and productive in terms of agriculture.
Find out more on the Great Plains at brainly.com/question/17373867.
Answer: See explanation
Explanation:
Employment simply means when an individual has a work that he or she gets paid for. Poverty alleviation are the measures that are put in place in order to reduce or curb poverty.
We should note that employment can be used to alleviate poverty in an economy. When people get income from their workplace, this is vital to them as their standard of living is increased as they can make purchases and buy whatever they need and pay their taxes as well.
When these individuals pay their taxes, this in turn, enables the government to generate revenue which can be used to further develop the economy which in turn, helps to alleviate poverty.
Answer:
C) Some individual insects are more likely than others to survive and reproduce due to their inherited traits.
Explanation:
Insects are known for their ability to develop resistance to insecticides. Currently there are insects resistant to every synthetic chemical insecticide used. There are many factors to developing resistance, for example:
- many insects species produce large broods. This increases the probability of mutations and ensures the rapid expansion of resistant populations.
- Insects with shorter life times develop resistance more quickly than others because its genetics make them reproduce much faster.
- insects with limited diets are more likely to evolve resistance, because they are exposed to higher pesticide concentrations and has less opportunity to breed with unexposed populations.
But this kind of phenomenon has not only observed in insects in England, rats in certain areas have evolved resistance that allows them to consume up to five times as much rat poison as normal rats without dying.