Answer:
Q1=A
Q2=A
Q3=B
Q4=B.these are the answers
According to ancient Egyptian belief the deceased could see through the coffin, they placed eyes in the same position where they would usually sit on the deceased because after they died they eyes would decay so they could no longer tell where they were.
They were basically painted there so that the eyes would be more easily located after the person had died.
Answer: The main ideas is: You don't always have to rely on science, for the truth may be in everything science leaves out.
Explanation:
The action described in the passage most likely occur "on a day sometime in the late nineteenth century or early twentieth century".
<h3>Summary of the passage</h3>
The passage is about the description of a train to a girl. The narrator tells the girl how the train runs a thousand miles across Texas and it never stops except four times.
The girl was marveled at the sea-green figured velvet, the shining brass, silver, and glass, the wood that gleamed as darkly brilliant as the surface of a pool of oil.
Learn more about passage:
brainly.com/question/12555695
#SPJ1
<span>“You’ll find this game worth playing,” the general said enthusiastically. “Your brain against mine. Your woodcraft against mine. Your strength and stamina against mine. Outdoor chess!” this is the correct answer
CAN YOU MARK AS BEST ANSWER PLEASE</span>