1answer.
Ask question
Login Signup
Ask question
All categories
  • English
  • Mathematics
  • Social Studies
  • Business
  • History
  • Health
  • Geography
  • Biology
  • Physics
  • Chemistry
  • Computers and Technology
  • Arts
  • World Languages
  • Spanish
  • French
  • German
  • Advanced Placement (AP)
  • SAT
  • Medicine
  • Law
  • Engineering
ehidna [41]
3 years ago
13

Which statement best explains how the following supporting detail helps develop a central idea of the text? Monet's haystack pai

ntings hang in the world's greatest art museums, and copies decorate the walls of banks, hotels, and medical offices everywhere A. It explains the reasons that Impressionist art became successful more than a century after it was first created. B. It provides evidence to support the claim that Impressionist paintings have become very popular. C. It gives examples of the few places that have embraced the Impressionists' nontraditional approach to art. D. It offers a counterclaim against the argument that Impressionist paintings have no artistic value.​
English
2 answers:
Rashid [163]3 years ago
6 0

Answer:proof

Explanation:

There

SpyIntel [72]3 years ago
3 0

Answer:

B.

Explanation:

its relating to the text the most talking about how all places eventually accepted it and it became popular

You might be interested in
Identify the prepositional phrase in each sentence.
Alik [6]

Answer:

1

Explanation:

at the park..

it shows the position of the puppy

3 0
3 years ago
Read 2 more answers
Do you think Macbeth is really seeing Banquo's<br>ghost, or is it just his imagination?​
slava [35]
It’s his imagination. this is the point in the story where macbeth is starting to experience paranoia (and almost insanity). banquo’s “ghost” is a creation from macbeth’s conscience that is sending a message that macbeth maybe shouldn’t have killed him.
7 0
3 years ago
This is the dog I was telling you about
attashe74 [19]
What actually is this? A book?
6 0
3 years ago
rewrite the following passage given below each of the five sentences has an error and rewrite them in the answer bookletthe coun
xenn [34]

Explanation:

Write the differences you notice between the things you see in the two pictures.

Answer:

i) Picture-1 is the scenery of a village life.

Picture-2 is the scene of a city life.

ii) In the village we can see thatched houses.

But in the city we can see tall, multi-storeyed buildings.

iii) In the village we can see farmers, bullocks, cows and bullock carts.

4 0
3 years ago
5 parts of a sentence
grin007 [14]

the answers for this is subject, predicate, clause, phrase, and modifier.

5 0
4 years ago
Read 2 more answers
Other questions:
  • Which feature of these passages BEST illustrates that they would
    13·1 answer
  • What is conspicuous?
    11·1 answer
  • What act heavily taxed southern colonies and countries other than England?
    5·1 answer
  • Which sentence contains a participial phrase that is placed correctly?
    8·1 answer
  • HELP WILL GIVE BRAINIEST AND 15 POINTS. ANSWER THE QUESTION DOWN BELOW AND IF YOU GIVE A SILLY ANSWER I WILL REPORT. HERES THE Q
    14·2 answers
  • Please help!!!! Will give BRAINLIEST!! Worth 20 points
    6·1 answer
  • Helppppp plsssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssss
    11·2 answers
  • I need help with 1 - 10 please help!
    6·1 answer
  • Read the second line of the story:
    11·1 answer
  • 1. How many shares of AhBeeSee were sold?
    15·1 answer
Add answer
Login
Not registered? Fast signup
Signup
Login Signup
Ask question!