It removed the Tsar from power
I don't know much about diplomacy but this might help :)
<span>The functioning of diplomacy is influenced by a complicated combination of different interrelated factors. This paper briefly analyses their impact on the evolution of diplomacy and discusses how diplomacy as an instrument of good governance should adjust itself to meet the new challenges, to become more relevant, open and agile, to modify its methods and to fully utilize opportunities offered by the technological revolution.
</span>
Answer:
D.
Explanation:
The given passage has been taken from a short story titled "A Wagner Matinee" written by Willa Cather. The story is about Aunt Georgiana who visits the narrator Clark. His aunt thirty years ago eloped with her lover and was coming back to Nebraska after that.
When aunt visits Clark, he takes her to the concert and at this point, the narrator states the given passage. Her aunt was not happy with the decision she made thirty years ago and pours out her heart before the narrator that she don't want to go back. From this, it can be inferred that it is hopeless to regret over the past wrong decisions made.
Thus, the correct option is D.
In understanding maladaptive behavior, it is necessary to
consider or understand environmental factors in which will be considered as stronger
than those of biological factors that would be efficient in having to determine
the result or the outcome that is needed.
B - The Soviet Union's civilian casualties we're higher than its number of military casualties.