Answer:
Yes
Explanation:
Yes they should. That would be great
Julius Ceasar is a play of tragedy by Shakespeare the image of the quote suggests that the people were suffering because of the leader. Thus, option d. is correct.
<h3>What is the idea of the passage?</h3>
The main idea of the passage is to inform the readers about the sufferings of the people under Caesar's rule. Cassius is persuading Brutus about the reality so that he will kill Julius and his plan will succeed.
By the quote, the narrator tells about the suffering people are undergoing in the reign of Caesar and how they are controlled and taken advantage of.
Therefore, option D. people are suffering under the leader's rule is correct.
Learn more about Julius Caesar here:
brainly.com/question/23428352
#SPJ1
Answer:
He plans to remove Lepidus from power once he has served his purpose.
Explanation:
In William Shakespeare's play "The Tragedy of Julius Caesar", the character of Lepidus has just three dialogues in the whole play. He was to be one of the three members of the Second Triumvirate, after the death of Julius Caesar.
Antony plans to use Lepidus as much as he can but he thinks that he is not worthy to be a part of the new Second Triumvirate. In Act Act IV scene i, we see the three members of the Second Triumvirate - Antony, Octavius and Lepidus deciding who should be killed for the murder of Caesar. Lepidus's brother and Antony's nephew must also die for their involvement in the murder. After that was decided, Antony sent Lepidus to go and get Caesar's will from his house. After he left, Antony remarked to Octavius that Lepidus is just meant to obey orders and not be a leader, not fit for being a part of the Triumvirate. He said that "<em>He must be taught and trained and bid go forth, A barren-spirited fellow, one that feeds On objects, arts, and imitations</em>". This shows that he plans to remove Lepidus from power once he has served his purpose.
Answer:
"Rational decision making is a multi-step process, from problem identification through a solution, for making logically sound decisions."
Explanation:
For example: most people want to get the most useful products at the lowest price; because of this, they will judge the benefits of a certain object compared to those of similar objects.
I hope that made sense and was helpful :)
I think the answer is thimble