Answer:
B. The interstate highway system
I think it is the answer that sounds more reasonable . Hopefully this is the correct answer.
The option that tells us the main theme of the passage is the fact that With the arrival of talking films in the 1920s, silent films became unprofitable.
<h3>What is the summary of the passage?</h3>
This passage is telling us of the reasons why the people had to stop making the silent movies. It is telling us of all of the issues that came with it and why the film makers had to do away with them.
First the movies were said to have been destroyed. That is the ones that were already in existence and how many of them had to be recycled so that they could get the metals that they contain.
All of this came to be based on the fact that these movies were no longer seen to be profitable anymore. Hence it was of no use having them around.
Read more on theme of a story here:
brainly.com/question/25336781
#SPJ1
Alcmaeon of Croton was the first to believe that the brain is involved in cognition. He is considered to be a student of Pythagoras and one of the most important natural philosophers and medical scientists of Antiquity. He was the first to propose that the brain is the organ of the mind and the "seat of sensations". He focused his work on the sense of vision and he believed that there was a connection between the brain and the sense organs.
It is true that scientists are able to calculate between objects in space by seeing how much time it takes light to travel between objects
Answer:
8 march
Explanation:
The fact that Women's Day is celebrated on March 8th