Answer:
This is over my paid grade I will study it.
Explanation:
I believe this demonstrate learning through non-verbal sensory (seeing) and learning through imitation.
This type of learning is conducted by relying on the vision to obtain information on a certain knowledge, and the act of repeating what we see in order to implement it.<span />
Answer:
The passage describes work on the rice plantations
Explanation:
Rice had a particular way of growing and harvesting. Plantations of rice should be flooded and kept underwater for around two months, usually in June or July. It requires constant refreshing of the water and weeding of the plants during this time, which was considered to be <u>one of the most unhealthy occupations on the southern plantations</u>. Harvest time usually came at times of great heaths, and those who work at the plantations – in this case, slaves – have to work during the warm day in the flooded fields.
<u>The work on rice plantations was rather deadly and the mortality of the slaves who had to work at these places was high</u>. It is recorded that, at some plantations,<u> more than half of the poor people who worked in the rice field would die.</u>
<u>All of the mentioned conditions and how rice is planted and harvested are the reason we can conclude that the passage talks about slaves forced to work in the rice plantations of the South.</u>
Answer:
Contemporary settlements and farming practices currently threaten the lifestyle of the Hadza. They have lost between 75 percent and 90 percent of their land over the past 50 years. In the Yaeda Valley of Tanzania, women and children set out to collect tubers, a staple food of the Hadza people.
Explanation:
Although we can't really get to the sun, because we'll melt, we can get closer to it by sending space probes sort of close to it and take pictures.