The option that tells us the main theme of the passage is the fact that With the arrival of talking films in the 1920s, silent films became unprofitable.
<h3>What is the summary of the passage?</h3>
This passage is telling us of the reasons why the people had to stop making the silent movies. It is telling us of all of the issues that came with it and why the film makers had to do away with them.
First the movies were said to have been destroyed. That is the ones that were already in existence and how many of them had to be recycled so that they could get the metals that they contain.
All of this came to be based on the fact that these movies were no longer seen to be profitable anymore. Hence it was of no use having them around.
Read more on theme of a story here:
brainly.com/question/25336781
#SPJ1
The answer is ( Ethical relativism )<span>
</span>
Answer:
The mother and her children
Explanation:
The number on this map that marks the area of colonial North America controlled by Great Britain is: 4
The thirteen original colonies were located in the eastern coast of North America, by the Pacific Ocean. This makes sense because is where the colonists first arrived when they came from Great Britain. Weather and living conditions were harsh and therefore at the beginning colonists didn't move west.
The thirteen original colonies controlled by Great Britain were:
- Massachusetts, Nuevo Hampshire, Rhode Island, Connecticut, Nueva York, Pensilvania, Nueva Jersey, Delaware, Maryland, Virginia, Carolina del Norte, Carolina del Sur and Georgia.
Answer:
I think it is either 2 or three, but it's most likely the second one. Maybe wait until someone else answers the question just to be entirely sure.