The sentence that most reflects Frankenstein's creature's feelings regarding the reaction of people around him is the following: "The monster asks Frankenstein to create a companion creature for him, so he won’t feel so lonely in the world." By the time the crature requests that a companion be created for him, he has experienced rejection by the family in the cottage, to whom he had been kind, as well as that of his own creator; he knows that only another creature like himself will be capable of accepting him.
The answer is B: The rebels will not be able to hurt Arthur
The correct answer is A. They suggest that a ruler who is feared can retain power, while a ruler who is hated is less likely to do so.
Explanation:
In the passage presented, Machiavelli explains the way the prince needs to inspire fear rather than hate "Nevertheless a prince ought to inspire fear in such a way that, if he does not win love, he avoids hatred". According to him, this is necessary because the prince can govern if there is fear but not hate, about this, Machiavelli states the prince should never take away property because this would lead to hate form people; however, if necessary he can take life, although he recommends doing this due to proper reasons and without creating a reputation of cruelty as otherwise hate will emerge and this is not advisable.
According to this, Machiavelli proposes it is good people fear rather than hate a ruler and therefore the words feared and hatred in the passage "suggest that a ruler who is feared can retain power, while a ruler who is hated is less likely to do so".