The option that tells us the main theme of the passage is the fact that With the arrival of talking films in the 1920s, silent films became unprofitable.
<h3>What is the summary of the passage?</h3>
This passage is telling us of the reasons why the people had to stop making the silent movies. It is telling us of all of the issues that came with it and why the film makers had to do away with them.
First the movies were said to have been destroyed. That is the ones that were already in existence and how many of them had to be recycled so that they could get the metals that they contain.
All of this came to be based on the fact that these movies were no longer seen to be profitable anymore. Hence it was of no use having them around.
Read more on theme of a story here:
brainly.com/question/25336781
#SPJ1
Answer: D) All of the above
Explanation:
Customers' feedback is considering an important thing when it comes to business and selling because it can help one firm or company to grow as its best. Customers' feedback is giving the workers or employers the information about their product, service or experience in their company.
- It is helping in improving service because a) the customers' feedback can say a lot about the quality service of one company. b) It can improve the products of one company because the customers can say a lot about whether those products are usefulness or not. And c) it is always important how the customers are feeling and what is their experience. All of these things can make a good change in companies because the customers' feedback is telling them if they are wrong in something and what can improve their business.
Answer: Scaffolding
Explanation:Scaffolding refers to the fact that parents can provide a structure that can assist children as they develop new skilss. The idea of this concept is that a framework or structure can help children learn new skills effectively especially those skills that are seems to be beyond those that they already have which may be difficult to crack when they don't alone. This means a parent plays a role in the development of their children which can even help them with social interaction. For example a parent can model out a problem that can arise during a play and resolve it along with the child to equip the child with proper skills to solve future conflicts.
It depends on the lining of the magnetic field, but it would be either north or south
The other three states are: Arizona<span>, </span>Colorado<span>, and </span><span>New Mexico.</span>